Masters turnaj v Srbech

09.05.2014 11:27

     Dne 3.5.2014 jsme na kuličkovém hřišti v Srbech pořádali masters turnaj. Počasí nám sice nepřálo, byla zima kolem 4 stupňů,pěkně to foukalo, ale nepršelo. Turnaje se zúčastnilo 68 hráčů včetně 10 dětí do 12 let a 4 dětí mezi 13 - 18 lety. Děti hrály společně s dospělými. Systém turnaje spočíval v tom, že všichni hráči byli nalosováni do 8 skupin,( 4 skupiny po 8 lidech a 4 skupiny po 9 lidech), kde následně hrál každý s každým na 2 vítězné sety. Po vyhodnocení skupin, prvních šest hráčů z každé skupiny bylo nalosováno do tzv. hracího pavouka se zvýhodněním nasazováním dle umístnění, kde jednotlivý zápas se hrál na 3 vítězné sety. Prohrávající hráč poté byl nalosován opět do druhého hracího pavouka, kde pokavaď vyhrál všechny zbývající zápasy, mohl ještě celkově turnaj vyhrát. V opačném případě při jakékoliv prohře v tomto pavouku už pak hráč hrál jenom dohrávky o umístění, zavisející kolik celkově vyhrál v pavouku zápasů.Cvrnkalo se po celý den a vyvrcholení turnaje byl finalový zápas ve večerních hodinách, který i přez pozdní hodinu 19.30 hod vidělo dost vytrvalců. Výsledky a bližší údaje jsou na stránkách www.kulicky.com.

     Chtěli by jsme poděkovat všem hráčům turnaje, kteří přijeli, hráli a vydrželi v těchto podmínkách, chtěli by jsme poděkovat i ostatním osobám, kteří sice nehrály, ale přišly se aspoň na chvíli podívat na tento krásný turnaj.

     Příští open turnaj v Srbech je 24.května od 09.45 hod. a pořádá ho Martin Fazekaš s Veronikou Šťastnou oba dva z týmu M-Dream Team Praha.

 

Jaroslav a Zdenka Zachovi